Σε αναστάτωση βρίσκονται οι αγρότες για το αγροτικό τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος. Σύμφωνα με όσα κάνει γνωστά ο υπεύθυνος Αγροτικής και Ενεργειακής Πολιτικής της Π.Γ της ΛΑ.Ε. και πρώην Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Θανάσης Πετράκος υπάρχει επείγουσα ανάγκη για αλλαγή της διαδικασίας για τη χορήγηση του αγροτικού τιμολογίου.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΔΕΗ για το Αγροτικό τιμολόγιο.

«Με δεδομένο ότι οι Διευθύνσεις Υδάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων αδυνατούν να εκδώσουν τις άδειες χρήσης νερού μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου λόγω έλλειψης προσωπικού και μεγάλου όγκου εργασίας επιβάλλεται να πάρετε πρωτοβουλία να τροποποιηθεί η ΚΥΑ ώστε η ΔΕΗ να χορηγεί το αγροτικό τιμολόγιο με τη βεβαίωση του αγρότη ότι έχει καταθέσει τα χαρτιά στο δήμο για την άδεια χρήσης νερού», αναφέρει ο κ. Πετράκος.

Και συμπληρώνει: «Είναι αδιανόητο επειδή η ΔΕΗ υποψιάζεται ότι κάποιοι καταναλωτές δεν δικαιούνται αγροτικό τιμολόγιο, να επιβάλετε τόσο ασφυκτικές προθεσμίες, με συνέπεια να χάσουν τη δυνατότητα του αγροτικού τιμολογίου και οι πραγματικοί δικαιούχοι. Είναι αδιανόητο, όπως λέει και ο λαός μας, «μαζί με τα ξερά να καούν και τα χλωρά».

Παράταση ΟΣΔΕ

Πηγή: agronews.gr